Хлопець, який збив людей біля Там-Таму, – досі у СІЗО

Хлопець, який збив людей біля Там-Таму, – досі у СІЗО

Неповнолітній Дмитро Рудюк, який вчинив смертельне ДТП на проспекті Соборності у Луцьку, досі перебуває в СІЗО.

Про це у коментарі ІА «Волинські Новини» повідомили у прокуратурі області.

Зі слів речниці прокуратури Наталії Мурахевич, уже відбулося одне судове засідання у справі. Наразі розгляд саме перебуває в процесі. Нині ж винуватцеві ДТП шукають іншого адвоката, а сам він наразі перебуває у слідчому ізоляторі.

Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Дмитро Рудюк на автомобілі Renault Megane, тікаючи від патрульних разом з друзями, влетів у людей, які переходили дорогу на регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.

Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах. Відео моменту аварії – тут.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали шестеро людей: у реанімацію потрапила 39-річна лучанка Олена Коломійчук, в лікарні опинився і її 5-річний син, ще четверо жінок отримали забої та переломи і після надання медичної допомоги не госпіталізовувались. 5-річний хлопчик невдовзі одужав і його виписали з лікарні, а його мама, на жаль, померла в лікарні у ніч на 2 січня.

Згодом стало відомо і про інші злочини Дмитра Рудюка. Так, раніше він вчинив розбій – застосував балончик із сльозогінним газом та відібрав iPhone.

Окрім того, хлопцеві інкримінують і угон автомобіля. Вітчим Рудюка, на чиєму автомобілі він і скоїв аварію, дав свідчення про те, що не давав йому дозволу кермувати його автомобілем. Тож, такі дії хлопця правоохоронці тепер розцінюють як угон.
 
Під час судового засідання 10 лютого Дмитра Рудюка взяли під варту просто із зали суду.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 3 загиблих та 16 поранених: окупанти знову обстріляли житлові райони Харкова
Наступна новина На Волині п'яний водій вантажівки пропонував патрульним хабаря
Останні новини
Схожі новини