Попався - плати: за шашлик у луцькому парку будуть штрафувати

Попався - плати: за шашлик у луцькому парку будуть штрафувати

Тепла пору року – період відпочинку на природі.

Більшість лучан виїжджають за місто, аби посмажити шашлик та скупатися у водоймі.

Деякі з них обирають варіант відпочинку неподалік домівки, а тому в парках міста на вихідних часто пахне димом та приготованим на вогні м’ясом. 

Про те, чи можна смажити шашлик у Центральному парку міста у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповіли у КП «Парки і сквери міста Луцька».

«На це дає дозвіл міська ради. Нині у нашому парку немає спеціально відведених місць, де можна смажити шашлик. Попався - плати», - кажуть на підприємстві.

Це підтвердили і у прес-службі муніципальної варти. За порушення благоустрою міста муніципали мають право штрафувати лучан, які, оминувши заборону, розпалили багаття у Центральному парку Луцька.

«Там взагалі не можна смажити шашлик. Ні на території парку, ні на березі річки Стир, де часто відпочивають люди. Ми маємо право штрафувати цих порушників. Штраф сягає від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», - повідомили у прес-службі. 

Тобто, за посмажене на вогні м'ясо у луцькому парку доведеться викласти від 340 до 1360 гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вчені назвали їжу, яка провокує онкологічні захворювання майже у 100 разів
Наступна новина Самогубство, ДТП на переході та графік відключень води: ТОП-3 за 2 травня
Останні новини
Схожі новини