Попри блокування «Ягодина» за листопад перерахували до бюджету 908 мільйонів, - митниця

Попри блокування «Ягодина» за листопад перерахували до бюджету 908 мільйонів, - митниця

У листопаді 2018 року Волинська митниця перерахувала до бюджету 908,7 млн грн, виконавши доведений індикативний показник доходів державного бюджету на 101,6%. Перевиконання листопада складає 14,4 млн грн.

Середньоденний показник надходжень по митниці у листопаді 2018 року склав 41,3 млн грн, – інформують у прес-службі волисньких митників.

«Могло бути більше. Думаю, усі розуміють, що  дві доби блокування стратегічного для міжнародних торговельних операцій Ягодина не могло не позначитись на виконанні плану», - коментує в.о. начальника Волинської митниці ДФС Євгеній Шелігацький.

А загалом за 11 місяців поточного року митницею перераховано до Державного бюджету податків на понад 9 млрд гривень. В порівнянні з минулим періодом надходження митних платежів зросли майже на третину. Завдяки щомісячному перевиконанню індикативів митницею на ремонт доріг Волині спрямовано 154,6 млн грн.

Традиційними бюджетоформуючими товарами залишаються ввезені легкові та вантажні автомобілі, трактори, телефонні апарати, мінеральні добрива, машини автоматичної обробки інформації, а найбільшими адміністраторами податків - митні пости Луцьк і Ягодин.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як боротимуться з рекламою наркотиків у Луцьку
Наступна новина З фотозони «Я люблю Луцьк» в центрі міста зникла буква. ФОТО
Останні новини
Схожі новини