Порошенка просять дозволити «атошникам» ввозити авто без розмитнення

Порошенка просять дозволити «атошникам» ввозити авто без розмитнення

Тема розмитнення в Україні набирає нових обертів. Сума всіх платежів, необхідних до сплати зазвичай дорівнює вартості половини привезеного з — за кордону автомобіля.

Природно, що така ситуація не влаштовує звичайний люд. Уряд ніяк не хоче йти на поступки, а активісти продовжують боротися за свої права. І тут в гру вступають «атошники»... Незважаючи на те, що у них є і так чимало привілеїв, вони хочуть ще, пише Best4cars.

На сайті Президента України від 26 січня 2018 року була оприлюднена петиція №22/042532-еп. Її головний зміст: дати право учасникам військових операцій в зоні АТО ввезення одного легкового автомобіля об'ємом двигуна 1.0 — 3.0 л. з — за кордону без сплати передбачених законодавством України платежів.

Автором документа був Дубок Олексій Сергійович. Клопотання набрало поки 969 голосів з необхідних 25 тисяч. Голосування триватиме ще 88 дні, і якщо набере потрібну кількість голосів, то Президент розгляне цю петицію.

Чи Не здається вам, що дане прохання не зовсім чесним. Якщо і дозволяти нульове розмитнення, то для всіх верств населення, не розділяючи їх на депутатів і «атошників»!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Люди, у нас війна, – Кондратюк звернувся до українських зірок, які гастролюють Росією
Наступна новина Як розвиваються інтернет-казино в Україні, попри заборону
Останні новини
Схожі новини