Люди, у нас війна, – Кондратюк звернувся до українських зірок, які гастролюють Росією

Люди, у нас війна, – Кондратюк звернувся до українських зірок, які гастролюють Росією

Українські виконавці, які гастролюють Росією і отримуються там різноманітні нагороди, є колаборантами. Вони під час кривавої війни на сході України співпрацюють з агресором.

Таку думку висловив відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк, передає «Обозреватель».

За його словами, є прості істини, які повинні розуміти всі. Зокрема, це стосується і співпраці з країною-агресором Росією.

На думку Кондратюка, Україна повинна вжити відповідні заходи щодо гастролерів, але титрування представників українського шоу-бізу "артистами-зрадниками" на телебаченні є дуже "вузьким" підходом.

Окрім того, вузько – карати тільки Ані Лорак, Настю Каменських і Потапа та інших українських зірок. Продюсер вважає, що карати потрібно всіх, хто їздить до Росії.

Коли ходиш у туалет – треба користуватися папером. Це всі розуміють. Але не всі розуміють, чому не можна мати справу з агресором. У нас йде війна, люди, – звернувся Кондратюк до артистів, які їздять до Росії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У КМДА пояснили, в якому випадку школа може сама закритися на карантин
Наступна новина Порошенка просять дозволити «атошникам» ввозити авто без розмитнення
Останні новини
Схожі новини