Порошенко натякнув, щоб на Волині ніхто не пробував створити «вотчину»

Порошенко натякнув, щоб на Волині ніхто не пробував створити «вотчину»

Президент України Петро Порошенко натякнув керівництву Волині, аби ніхто не намагався створити в області свою «вотчину».

Зокрема, під час представлення нового губернатора у Луцьку, він розповів, що вже 18 років знає Олександра Савченка і вважає його порядною та відповідальною людиною.

«Волинь дуже близька для мого серця. Хочу наголосити, що новий голова обласної державної адміністрації Олександр Ілліч Савченко - це є професійна, рішуча, дуже грамотна і дуже обдарована людина. Він зараз має завдання підтримати ці всі тенденції, які були започатковані Володимиром Гунчиком, але захистити волинський бізнес, забезпечити порядок в області», - заявив Петро Порошенко.

Читати також: Порошенко у Луцьку заявив, що економіку і бізнес треба захищати від тиску силовиків

Також він відзначив, що влада має об’єднатись заради покращення добробуту волинян і не думати про власні інтереси. Петро Порошенко наголосив, що керівництву області потрібно продемонструвати рішучість спільно з правоохоронними органами у боротьбі з корупцією.

«Об’єднати громаду, об’єднати суспільство і не дати тут створити вотчину. Хтось пробує… але раджу по-товариськи не пробувати. Думаю силовики теж мене почули», - зауважив президент України, поглянувши у бік голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

Нагадаємо, сьогодні до Луцька з робочим візитом завітав Президент України Петро Порошенко. Він прибув до Луцька, аби представити нового голову Волинської ОДА – Олександра Савченка.

У своєму виступі Петро Порошенко повідомив, що попередній губернатор отримав нову пропозицію роботи і не зміг відмовитись. Тож постало питання про його звільнення з посади голови Волинської ОДА та призначення нового керманича.

Свій вибір Петро Порошенко зупинив на Олександру Савченку, який довгий час працював у правоохоронних органах і навіть був першим заступником голови Київської ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку організовують Студентський форум Волині
Наступна новина Лучан запрошують на навчання у Школу екскурсоводів
Останні новини
Схожі новини