Порошенко привітав із днем народження військового з Волині

Порошенко привітав із днем народження військового з Волині
https://www.facebook.com

Президент України Петро Порошенко привітав із 32-м днем народження уродженця Волині Героя України майора Володимира Гринюка, під керівництвом якого у 2015 році на Донбасі було знищено велику кількість ворожої бронетехніки.

Вітання глава держава опублікував на своїй сторінці у Facebook, пише Район.in.ua.

«Історія Героя України, майора Володимира Гринюка та його відчайдушної роти – це історія мужності, незламності та боротьби.

10-11 лютого 2015 року батальйон 30-ї окремої механізованої бригади, яким керував Володимир, увійшов в населений пункт Логвинове, знищивши велику кількість бронетехніки. Частину Володимир знищив особисто. Під час виконання надзвичайно важкої операції офіцер отримав поранення, але все одно продовжив керувати своїм підрозділом.

Сьогодні, у свято всіх захисників, наш мужній Герой святкує 32-річчя. Бажаємо здоров'я, майоре! З днем народження!» – йдеться у дописі Петра Порошенка.

Володимир Гринюк народився 14 жовтня 1986 року в місті Ківерці. Він – Герой України, майор Збройних сил України, заступник механізованого батальйону 30-ї окремої механізованої бригади.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Подробиці нещасного випадку на вагоні в Луцьку. ВІДЕО
Наступна новина На святі УПА на Волині знайшли... прапор Росії. ФОТО
Останні новини
Схожі новини