Марафон Зеленського: що пишуть волиняни в соцмережах

Марафон Зеленського: що пишуть волиняни в соцмережах
Джерело фото: president.gov.ua

Президентський прес-марафон Володимира Зеленського викликав бурю вражень у всіх тих, хто його дивився. І навіть тих, хто не дивився))

Фейсбук стерпить, сам же Володимир Зеленський, який вчора мало не до ночі з останніх сил доводив українцям, що він готовий відповідати на будь-які питання, у фіналі написав: «Марафон так марафон. 14 годин спілкування з пресою. Триста журналістів. Кажуть, що понад 500 питань. Це були питання, які стосувалися найголовнішого. Відповів на всі. На деякі, ймовірно, не так, як комусь хотілося б. Але відверто й щиро. Чесно – втомився. Але вдячний журналістам й усім глядачам, які мене підтримували. І це ми також зробили разом!».

А що пишуть про марафон в соцмережах волиняни? «Перший» зібрав трохи вражень.



Ірина Воротна, журналіст:

«Увесь марафон я, звісно, не витримала, але кілька годин таки дивилась. Дуже цікаво було б його детально проаналізувати. Величезний плюс, що це не постановка, а живе спілкування. Так ми змогли побачити, як мислить людина, яку обрали президентом.

Ще один плюс – він реально був щирий. Може, сам того не хотів, але у відповідях на запитання про дружину й дітей, він показав, що навіть поняття не мав, що на нього навалиться разом з постом Глави Держави. Вибачився перед дружиною. Думаю, до нього вже приходить усвідомлення, що він тупо зламав життя своїм рідним, виставивши їх разом із своєю персоною на посміховисько.

Він дуже багато читає, що про нього пишуть. І переймається цим. І, мабуть, свято вірить, що усе це на замовлення Пороха. Ну, в принципі, як і його прихильники.

І ще мені не вистачило гумору! Ні, смішно було, навіть дуже! Але були такі питання, на які можна було дуже класно відповідати з гумором. Гуморист же, ну. А які думки у вас після цього онлайн шоу?».

***

***

Світлана Головачук, журналістка:

«Це реально круте мотиваційне відео: дивишся і твоя самооцінка впевнено розправляє крила, бо на 90% запитань людина розумна відповіла би ліпше, а людина розумна і здатна до аналітики - на 95%. 5% - поправка на ідіотизм тих, хто озвучував геніальні запитання».

***

Марія Адамчук-Коротицька:

«Нє, ну свята простота просто! Чуваку 40+ років і він що думав, що то весело і прикольно? А, ну да...стати відомим...став 😨».

***

Ігор Левчук, активіст:

«Президент зустрівся з "журналістами" в день їх "професійного свята" - Всесвітнього дня психічного здоров'я. Пиха більшості була задоволена». 

***

***

Валерій Ленартович, музикант:

«"Наші люди не заслуговують такого Президента" - каже мені пан Євгеній.
За всіх людей не знаю.
А я?
Згоден - не заслуговую.
За що мені таке?»

***

Микола Кравчук:

«Подивився. Хочу спати... Походу президент на українській мові та президент на російській мові - це різні президенти. Та й походу з*бало його вже те президентство...». 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (2)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Будуємо будинок. Чи так уже й легко підвести воду, газ та світло
Наступна новина Дві поїздки за 15 гривень. Як платитимуть за проїзд у Луцьку туристи
Останні новини
Схожі новини