Посадовця Волинської ОДА підозрюють у присвоєнні 1,2 мільйона гривень

Посадовця Волинської ОДА підозрюють у присвоєнні 1,2 мільйона гривень

Заступнику директора одного із департаментів Волинської ОДА, засновнику та керівнику одного із волинських товариств повідомили про підозру щодо присвоєння бюджетними коштами під час реконструкції двох амбулаторій на Волині.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Так, слідство встановило, що у 2018 році тендер на проведення будівельних робіт по реконструкції двох амбулаторій загальної практики сімейної медицини на території селищ Волинської області виграло підконтрольне підозрюваним товариство, з яким Департамент Волинської ОДА було укладено відповідні договори.

Але керівник товариства-генпідрядника, за дорученням його засновника, склав та видав офіційні документи, до яких внесено неправдиві відомості щодо обсягу виконаних робіт. А посадовець Волинської ОДА, знаючи, що у вказаних документах міститься неправдива інформація, прийняв їх, підписав та переказав кошти генпідряднику. Відтак, підозрювані заволоділи бюджетними коштами у понад 1,17 млн грн.

Як повідомляє видання Zaxid.net, назву департаменту у прокуратурі не уточнили. Втім, зазвичай тендери на подібні реконструкції оголошує департамент інфраструктури. Наразі його очолює Віктор Довгополюк, а заступниками директора є Іван Корчук та Сергій Мишленик.

Читайте також: Колишня начальниця управління Волинської ОДА, яку звинуватили у хабарі, не прийшла у суд


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Польща вже відкрилася для українців. Які правила в’їзду
Наступна новина Вчителька математики з Нововолинська стала зіркою TikTok. Збирає сотні тисяч переглядів
Останні новини
Схожі новини