Посли країн Великої сімки в Україні заявили про підтримку НАБУ. ВІДЕО

Посли країн Великої сімки в Україні заявили про підтримку НАБУ. ВІДЕО

Посли країн Великої сімки в Україні виступили на підтримку Національного антикорупційного бюро та, як ідеться у заяві, інших незалежних антикорупційних інститутів країни.
Відповідну заяву дипломатів, оприлюднено у четвер на офіційному сайті посольства Італії в Україні.

"Посли G7 продовжують підтримувати НАБУ. Незалежні антикорупційні інституції підтримують українські прагненнях реформ, довіру, та майбутнє як сучасної, процвітаючої та демократичної країни".

 

У НАБУ звинуватили Генпрокуратуру та СБУ у свідомому зриві кількох спецоперацій бюро під прикриттям.
Зокрема, 29 листопада на сайті Державної міграційної служби з'явилась інформація про затримання агента НАБУ під час спроби дати хабар першому заступнику голови ДМС.
 

30 листопада НАБУ заявило, що її детектив проводив спецоперацію з викриття корупційної схеми, а СБУ, ведучи прослуховування для бюро, завербувала Пімахову для тиску на антикорупційне бюро.
5 грудня 2017 року заступник генерального прокурора Юрій Столярчук повідомив про підозру ще двом співробітникам НАБУ. Їм інкримінують вчинення злочинів, передбачених двома статтями Кримінального кодексу України: надання неправомірної вигоди службовій особі та провокацію підкупу. Затриманому раніше детективу було повідомлено про підозру 30 листопада.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому парку з’явиться Міст закоханих
Наступна новина Курс валют на 15 грудня
Останні новини
Схожі новини