Гучну справу волинської судді-хабарниці передали до НАБУ

Гучну справу волинської судді-хабарниці передали до НАБУ

Прокуратура Волинської області передала детективам НАБУ кримінальне провадження за підозрою голови Шацького районного суду Волинської області Наталії Сушик в отриманні неправомірної вигоди.

Про це йдеться в рішенні Солом'янського районного суду міста Києва, – пише Слово і Діло.

Детектив вказував, що Сушик за пособництва заступника мера Луцька Олександра Рачкова отримала неправомірну вигоду обсягом 10 тисяч доларів від невідомого за винесення фізичній особі покарання, не пов'язаного з реальним позбавленням волі, в кримінальному провадженні про збут підроблених доларів.

Зазначається, що голова Шацького райсуду в своєму автомобілі Infiniti FX35 отримала від Рачкова 10 тисяч доларів за винесення вироку, яким фізособа звільнена від відбування призначеного основного покарання у вигляді позбавлення волі з випробувальним терміном.

Читати також: Рачков заявив, що ніяких грошей у нього не було

Працівниками прокуратури Волинської області та Національної поліції в присутності понятих був проведений огляд автомобіля Сушик Infiniti FX35 в її присутності. В результаті слідчих дій були вилучені iPhone 8, свідоцтво про реєстрацію Infiniti FX35, сам автомобіль, заява на видачу готівки на суму 2 тисяч доларів в Альфа Банку (отримувач – заступник мера Луцька) і 10 тисяч доларів готівкою. Постановою прокурора САП вилучене визнане речовим доказом. Прокурор просив суд накласти арешт на вказані речові докази.

Суд частково задовольнив клопотання. Так, суддя наклав арешт на автомобіль Infiniti FX35, iPhone 8, 10 тисяч доларів готівкою та заяву на видачу 2 тисяч доларів.

Читати також: «Справа Рачкова»: силовики викрили цілу схему хабарництва та встановили нових причетних


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якість та довговічність: чому колонки Bosch кращі
Наступна новина Волинянин, який розбещував своїх падчерок, «сяде» на 10 років
Останні новини
Схожі новини