Постійно втрачає свідомість. 8-річна лучанка потребує фінансової допомоги

Постійно втрачає свідомість. 8-річна лучанка потребує фінансової допомоги
Алевтина Приходько

8-річна лучанка Алевтина Приходько потребує фінансової допомоги для проведення дороговартістної операції. З народження їй поставили невтішні діагнози: фронтоназальна дисплазія, синостоз коронарного шва, орбітальний гіпертелоризм, гіпоплазія потиличної частини. Відтак, дитина потребує операції, адже її стан погіршується. 

Про це на своїй сторінці повідомила волонтерка Роксолана Несторук. 

«Разом з мамою переживаємо чи вдасться зібрати кошти на лікування адже операцію доведеться, скоріш всього, робити в Морозовській дитячій міській клінічній лікарні (Росія). На жаль, дана оперція є зовсім не проста і в Україні, Білорусі, в країнах Європи, окрім Ізраїлю, таких операції не проводять (є електронні відповіді від лікарень різних країн ). Наразі, ще чекаємо відповіді від Ізраїлької лікарні, щодо вартості, але попередньо відомо, що вартість приблизно 70 000 євро. Морозовська МДКЛ виставила рахунок орієнтовно в 350 тис.грн це вже сума разом із пластинами. Алевтинці попередні операції теж робили там, тому лікарі вже знають її стан, історію хвороби», – йдеться у дописі.

Дівчинці потрібно якнайшвидше зібрати кошти на операцію, адже її стан важкий: у неї продовжує рости голова, Алевтина відчуває постійний біль, втрачає свідомість.

Для допомоги: 4149499390559456 ПриватБанк. Отримувач: Приходько Юлія Георгіївна


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Шевченко повертається в Італію і дебютує в ролі клубного тренера проти Моуріньо
Наступна новина Коронавірус на Волині: 627 нових хворих та 32 смерті
Останні новини
Схожі новини