Потрібні кошти на благоустрій біля головної бібліотеки Волині

Потрібні кошти на благоустрій біля головної бібліотеки Волині

В ОДА розглянули запит депутата Волинської обласної ради Святослава Кравчука  щодо виділення коштів на проведення благоустрою території та капітального ремонту системи водовідведення Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.
«Відповідно до статті 75 Бюджетного кодексу України, показники видатків включаються до проекту бюджету на підставі бюджетних запитів головних розпорядників коштів.

При формуванні обласного бюджету на 2018 рік такі запити до департаменту фінансів облдержадміністрації не подавалися.
31 березня 2018 року управління культури облдержадміністрації надало пропозицію управлінню розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації про перелік об’єктів, що можуть фінансуватися у 2018 році з обласного фонду регіонального розвитку у Волинській області.

У вищевказаний перелік включено капітальний ремонт системи водовідведення та благоустрій території Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки в м. Луцьку, вул. Шопена,11 кошторисною вартістю 1347799 грн. (в цінах 2017 року).
Сформований перелік об’єктів, що будуть фінансуватися з обласного фонду регіонального розвитку  планується подати на розгляд постійних комісій та сесії обласної ради.
 Враховуючи зазначене, порушене у зверненні питання може розглядатися у порядку дії статті 78 Бюджетного кодексу України за обґрунтованим зверненням відповідного головного розпорядника коштів із зазначенням замовника таких робіт та участі бюджету м. Луцька у їх співфінансуванні», - йдеться  в реагуванні на депутатський запит за підписом заступника голови ОДА Світлани Мишковець.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка обурена антисанітарією вбиральні на автостанції
Наступна новина Поліція затримала торговців живим «товаром», які відправляли українок у рабство в Китай. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини