На Волині збирають книги та настільні ігри для постраждалих під обстрілами бібліотек Миколаєва

На Волині збирають книги та настільні ігри для постраждалих під обстрілами бібліотек Миколаєва

У Луцьку організувади благодійну акцію "Повернемо книги до бібліотек", аби поповнити книжкові фонди бібліотеки мікрорайону Тернівка у місті Миколаєві. Книги там були знищені під час ворожих обстрілів.

У бібліотеці-студії "ДіМ" зібрали 50 книг та 10 настільних ігор для дітей, незабаром їх відправлять до Миколаєва. Про це розповіла Суспільному завідувачка Луцької “Бібліотеки-студії “ДіМ” Ніна Бочарова

З її слів, одна з бібліотек у Миколаєві взагалі знищена, в іншій частково знищена будівля та втрачений книжковий фонд, тому колеги бібліотекарі попросили про допомогу.

Шістдесяти восьмирічна пенсіонерка Тетяна Терещенко переїхала до Луцька із міста Очакова Миколаївської області. Для земляків, говорить, принесла художній роман. Зі слів жінки, Луцьку бібліотеку відвідує понад рік, від початку нового року прочитала 125 книг. Каже, що у Луцьку почала читати винятково українською мовою.

Збір книг триватиме упродовж цього тижня. Розпочався він з 25 вересня.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двоє людей у лікарні: подробиці ДТП за участі авто і мотоцикла у Ковелі
Наступна новина Завтра Луцьк прощатиметься з Героєм Юрієм Петровським
Останні новини
Схожі новини