Повідомили, коли в Луцьку відзначать День молоді

Повідомили, коли в Луцьку відзначать День молоді

Минулої неділі вся Україна святкувала День молоді. Через погодні умови організаторам довелося перенести святкування на 1 липня.

Програма заходів залишилась незмінною, – повідомляють організатори.

Зокрема 1 липня з 16:00 до 22:00 на Театральному майдані Луцька відбуватиметься чимало атракцій і дійств.

Барвисті та кольорові враження зможуть отримати ті, хто прийде на холі-фест. Найбільше усміхнених і позитивних людей ви зустрінете саме там, оскільки це дійство дуже яскраве в прямому і переносному значенні. До слова, придбати фарби можна буде власне на самому Театральному майдані, де і відбудеться батл кольорів.

Окрім цього, музичну частину Дня молоді забезпечить гурт TheWestWind та учасники луцької GARAGE musical aternative school. Після живого концерту естафету переймуть кращі діджеї Луцька, які з 21:00 до 22:00 крутитимуть дискотеку в центрі міста.

Танцювальні дійства для лучан демонструватимуть танцювальні школи «Diamond Stars» та «My Jump Dance». А ще буде святковий флешмоб, фаєр-шоу, поетичні читання, розіграш призів та багато іншого.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині вандали вкотре поглумилися над місцем вшанування Героїв Небесної Сотні. ФОТО
Наступна новина Волиняни, які постраждали у Польщі в ДТП чи на роботі, можуть отримати юридичну допомогу
Останні новини
Схожі новини