Волиняни, які постраждали у Польщі в ДТП чи на роботі, можуть отримати юридичну допомогу

Волиняни, які постраждали у Польщі в ДТП чи на роботі, можуть отримати юридичну допомогу

Реагуючи на масову трудову міграцію волинян до Польщі, Спілка юристів Польщі «Legal Protection SA» та громадська організація «Клуб інтеграційного діалогу» розпочинає Програму захисту прав та свобод волинян, які постраждали чи втратили близьких на території Польщі протягом останніх 20-ти років.

Про це пише КОРДОН

Програма передбачає безплатні юридичні консультації, аналіз справ на тему можливих відшкодувань для членів родини загиблих та для постраждалих осіб. До Програми залучені міжнародні експерти, юристи, увесь необхідний ресурс для успішного ведення справ.

Запрошуються на консультації усі, хто за останні 20 років на території Польщі потрапив в ДТП (водії, пасажири), отримав травми на різноманітних, в тому числі сільськогосподарських роботах, втратив близьких в наслідок нещасних випадків (на роботі, в ДТП тощо).

Прохання тих, хто постраждав чи знає такі випадки протягом останніх 20-ти років серед друзів та близьких, заповнити коротку форму з контактними даними для зворотнього зв’язку (або звернутись в редакцію за контактами).

Заповнити форму можна ТУТ

Нагадаємо, у Польщі сталася кривава аварія, автобус із дітьми потрапив у ДТП, понад 40 постраждалих.

Читати також: У Польщі на заробітках помер чемпіон України з мас-рестлінгу


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли в Луцьку відзначать День молоді
Наступна новина Через «Ягодин» хотіли вивезти понад 23 тонни контрабандного дуба
Останні новини
Схожі новини