Повідомили основні дати вступної кампанії 2018 року

Повідомили основні дати вступної кампанії 2018 року

Реєстрація електронних кабінетів вступників почнеться 2-го липня

Про це під час прес-конференції в Києві сказала Міністр освіти і науки Лілія Гриневич, – передає кореспондент УНН.

«Реєстрація електронних кабінетів розпочнеться 2 липня і закінчиться 25 липня. Прийом заяв та документів розпочнеться 12 липня. Особи, які вступатимуть до ВНЗ на основі співбесіди, вступних іспитів або творчих конкурсів, зможуть подавати заяви до 20 липня.

Абітурієнти, які вступатимуть тільки на основі сертифікатів ЗНО – до 26 липня. Творчі конкурси будуть проведені у кілька сесій – з 14 по 26 липня. Вступні іспити – з 21 по 26 липня, співбесіди – з 21 по 23 липня включно», – повідомила вона.

Читати також: Лише один волинянин набрав на ЗНО максимальний бал із двох предметів

Міністр також повідомила, що рейтинговий список вступників із зазначенням рекомендованих до зарахування сформують і оприлюднять 1-го серпня.

«Вступники, які отримають рекомендації, мають виконати всі вимоги до зарахування на місця державного або регіонального замовлення – тобто вчасно подати свої оригінали документів до 6 серпня.

Зарахування вступників за державним або регіональним замовленням відбудеться 7 серпня – тобто в час наказів про зарахування, а за кошти фізичних або юридичних осіб – не пізніше 30 вересня. Це основні дати вступної кампанії», – сказала вона.

Читати також: Волинська школярка набрала на ЗНО 200 балів з хімії


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сьогодні в Луцьку буде автопробіг
Наступна новина Представники волинських ОТГ дізналися, як залучати громадськість у бюджетний процес
Останні новини
Схожі новини