Повідомили про стан дівчинки з Волині, яка хвора коронавірусом

Повідомили про стан дівчинки з Волині, яка хвора коронавірусом
Ігор Ващенюк та Тетяна Щербак під час брифінгу

7-річна волинянка, якій єдиній наразі підтвердили діагноз про коронавірус, почуває себе добре і перебуває під постійним наглядом лікарів.

Про це повідомили під час брифінгу в ОДА, що відбувся 25 березня.

За словами заступниці голови Волинської ОДА Тетяни Щербак, станом на 10 ранку 25 березня в Україні 113 випадків захворювання на коронавірус та один підтверджений на Волині.

Нагадаємо, йдеться про 7-річну дівчинку  з Луцького району.

«На щастя, вона почуває себе задовільно. Перебуває під постійним наглядом лікарів разом з усією сім’єю. Вони були ізольовані. Стан дівчинки зараз стабільний. Вона йде на покращення», - зазначила Тетяна Щербак.

Батькам теж зробили тести на коронавірус. У батька дитини – результат тесту негативний. Щодо матері, то результатів ще нема. Але вона почуває себе добре. І, за висновками лікарів, виглядає здоровою.

Нагадаємо, про те, що на Волині лабораторно підтвердили коронавірус у першого пацієнта, стало відомо вранці 25 березня.

23 березня року мама з дитиною звернулися до сімейного лікаря в амбулаторію. При огляді температура була 37,2 , кашель, пульсоксиметрія (насиченість киснем крові) 98%. Дитині провели експрес-тести на грип А і В. Результат був від’ємний.

Сімейна лікарка прийняла рішення провести забір для аналізу ПЛР на COVID-19 у дитини і батька. Біоматеріали відразу були відправлені в обласний лабораторний центр.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку встановлять блокпости через введення надзвичайної ситуації
Наступна новина «В нас зараз безпечніше, ніж у магазинах». Пустовіта запрошують на екскурсію у «Модерн-Експо»
Останні новини
Схожі новини