«В нас зараз безпечніше, ніж у магазинах». Пустовіта запрошують на екскурсію у «Модерн-Експо»

«В нас зараз безпечніше, ніж у магазинах». Пустовіта запрошують на екскурсію у «Модерн-Експо»

Підприємство «Модерн-Експо» відреагувало на пропозицію Луцькради його закрити на карантин. Так, запрошують Григорія Пустовіта особисто перевірити усі заходи безпеки, яких вживають на підприємстві.

Про це повідомив представник підприємства «Модерн-Експо» Микола Хапалов у фейсбуці.

«Чи можна закрити «Модерн-Експо», як того хоче пан Пустовіт? Можна. Але замість рубати по живому набагато доцільніше міській раді було б вивчити досвід підприємства у тому, яких заходів воно вжило, аби гарантувати працівникам безпечну роботу.

Чесно, на підприємстві сьогодні безпечніше, аніж навіть у продуктових магазинах. Декілька разів на день тут відбувається санітарна обробка, до дрібниць продумані всі деталі, як от перевдягання персоналу, його харчування, довіз на роботу і навіть забезпечення їхніх родин продуктами. Без спецзасобів на підприємство не зайдеш, близько перетнутися з колегами шансів практично нуль. Дистанція і гігієна — перше наше правило на виробництві. І працюємо ми в таких умовах ще до запровадженого загальнодержавного карантину», – зауважив Микола Хапалов.

Також, він закликає порівняти безпеку на підприємстві та у продуктових магазинах, готовий навіть до лабораторної перевірки. 

«Звідки таке палке намагання закрити все замість налагодити безпечну роботу? На рівні держави розуміють, що закрити все і всіх – це не вихід із ситуації і повний крах економіки, а в Луцьку чомусь вирішують перестаратись і як то кажуть, добігти поперед батька в пекло.
Але логіка і паніка — то не товариші.
Пане Григорію Пустовіт, запрошую вас на екскурсію на «Модерн Експо» і в найближчі магазини. А по дорозі візьмемо ще лаборанта, і перевіримо, де ж безпечніше», – написав у дописі Микола Хапалов. 

Нагадаємо, про заходи, які міжнародна компанія, основний офіс якої розташований у Луцьку, впроваджує, аби запобігти поширенню коронавірусу, гендиректор компанії Modern-Expo Петро Пилипюк розповів під час позачервого засідання правління Волинського обласного об’єднання організацій роботодавців у вівторок, 17 березня. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили про стан дівчинки з Волині, яка хвора коронавірусом
Наступна новина Під Луцьком готують лікарню для найтяжчих хворих на коронавірус. Фоторепортаж
Останні новини
Схожі новини