Повідомили, у якому стані люди, які отруїлися на волинському весіллі. ВІДЕО

Повідомили, у якому стані люди, які отруїлися на волинському весіллі. ВІДЕО
фото ілюстративне, джерело: Народна Правда

Шестеро людей, серед яких дитина, які були гостями на одному весіллі із симптомами отруєння минулого тижня звернулися до Волинської обласної інфекційної лікарні, досі залишають на лікуванні у медзакладі.

Про це Суспільному Волині розповіла заступник головного лікаря Любов Серба.

Нагадаємо, минулого тижня 17-ро волинян із харчовим отруєнням звернулися за медичною допомогою, 9 з них були госпіталізівані.

Зі слів лікарки, усі лікуються від сальмонельозу. Перебіг хвороби – середньої важкості, ускладнень ні в кого нема. 

«Цими днями додому поїде наймолодший пацієнт», - каже Любов Серба. 

На сайті Волинського обласного лабораторного центру йдеться про те, що в ході епідеміологічного розслідування його фахівці обстежили харчоблок, продуктів харчування, питну воду та працівників ресторанного закладу. За результатами досліджень, в одній пробі виявлено сальмонелу та на обладнанні харчоблоку - бактерії групи кишкової палички.

 
Потруїлися на весіллі - одужання

Шестеро людей, серед яких дитина, які були гостями на одному весіллі із симптомами отруєння минулого тижня звернулися до обласної інфекційної лікарні, залишають на лікуванні у медзакладі. Про це нам розповіла заступник головного лікаря Любов Серба. Нагадаємо, минулого тижня 17-ро волинян із харчовим отруєнням звернулися за медичною допомогою, 9 з них були госпіталізівані. Зі слів лікарки, усі лікуються від сальмонельозу. Перебіг хвороби – середньої важкості, ускладнень ні в кого нема. Цими днями додому поїде наймолодший пацієнт, - каже Любов Серба. На сайті Волинського обласного лабораторного центру йдеться про те, що в ході епідеміологічного розслідування його фахівці обстежили харчоблок, продуктів харчування, питну воду та працівників ресторанного закладу. За результатами досліджень, в одній пробі виявлено сальмонелу та на обладнанні харчоблоку - бактерії групи кишкової палички.

Posted by НСТУ - телеканал "Нова Волинь" on Tuesday, 7 August 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинська митниця ДФС співпрацює з ОТГ області за місцем розташування митних постів
Наступна новина Відомий лучанин видасть любовну повість
Останні новини
Схожі новини