Волинська митниця ДФС співпрацює з ОТГ області за місцем розташування митних постів

Волинська митниця ДФС співпрацює з ОТГ області за місцем розташування митних постів

Днями Вишнівська об’єднана територіальна громада Любомльського району відзначила річницю створення.

У програмі урочистостей з цієї нагоди – відкриття інсталяції «Я люблю Вишнів», дитячі та спортивні розваги, мистецьке дійство за участі місцевих художніх колективів, – повідомили у ДФС області. 

Серед інших гостей привітав громаду зі святом  представник колективу Волинської митниці ДФС Сергій Хмілярук. Він відзначив конструктивну співпрацю між митницею та об’єднанням в контексті розбудови інфраструктури сіл та підтримки розвитку людського потенціалу.

У тому числі завдяки децентралізаційним процесам, бюджети громад за місцем розташування митних постів суттєво наповнюються податком з доходів фізичних осіб, працевлаштованих на митниці.   Вишнівська сільська ОТГ, зокрема, за 7 місяців цього року уже отримала  3,5 млн грн цього податку.

Волинські митники, частина з яких також є учасниками цієї громади за місцем проживання, беруть активну участь у місцевих соціальних проектах.

 Довідково: загалом за 7 місяців поточного року Волинська митниця ДФС спрямувала у місцеві бюджети  області 10,4 млн грн податку з доходів фізичних осіб


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки коштує «хлібний кошик» на Волині
Наступна новина Повідомили, у якому стані люди, які отруїлися на волинському весіллі. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини