Повідомили, як зміниться зарплата вчителів

Повідомили, як зміниться зарплата вчителів

Зведений бюджет освіти в 2018 році становить 221,9 млрд грн. Так, наступного року очікується збільшення зарплат вчителів на 25%.

"У бюджеті на 2018 рік ми продовжуємо збільшувати інвестиції в освіту. Зокрема, частка ВВП на освіту збільшилася до 6,7%. Зведений бюджет освіти зріс на 53,3 мільярдів гривень", – заявила міністр освіти і науки Лілія Гриневич, пише Gazeta.ua.

Вона підкреслила, що 2018 рік – це рік старту реформи "Нова українська школа".

"Це саме той випадок, коли реформа підтримана реальними грошима. Так, на старт реформи закладено майже 1 мільярд гривень на забезпечення учнів початкових класів навчальними засобами і меблями", - уточнила Лілія Гриневич.

Крім цього, закладено 163 млн 818 тис. на придбання техніки для початкової школи, 386,5 млн – на підвищення кваліфікації вчителів і 272 млн 382 тис. – на підручники для 1-го класу. Також 48 млн 349,5 тис. передбачено на закупівлю навчально-методичної літератури для початкових класів.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Літня пара волинян не могла отримувати пенсію через релігійні переконання
Наступна новина Податок на розкіш: власники дорогих авто сплатили понад 200 мільйонів податку
Останні новини
Схожі новини