Працівники «12 каналу» на робочому місці займаються йогою. ФОТО

Працівники «12 каналу» на робочому місці займаються йогою. ФОТО

Керівниця «12 каналу» Катерина Дулапчій розповіла, як у їхньому офісі створюють комфортні умови для роботи.

Двічі на тиждень працівники каналу займаються йогою. Про це йдеться в інтерв’ю з Катериною Дулапчій на сайті каналу.

«Створити гарні умови для працівників – одне з моїх головних завдань. Цим і займаюся. Я дуже вболіваю за харчування колективу, бо люди мають нормально їсти, щоб добре працювати. Зараз ми організували доставку комплексних обідів в офіс, наша компанія компенсує частину їх вартості. Далі – йога. Двічі на тиждень просто в офісі ми займаємося йогою. Бо треба підтримувати тіло у формі. У планах – такий собі мовний клуб з англійської…» - зазначає Катерина.

Займатися йогою працівники «12 каналу» можуть або зранку, або ввечері. Традиційно заняття відбуваються двічі на тиждень. Їх проводить тренерка Яна (студія «Територія йоги» Христини Губської). Як розповіла «Першому» Катерина Дулапчій, заняття з йоги для працівника їхнього медіа вартує 40 гривень.

Йогу на каналі практикують уже два місяці. Таким чином керівниця 12-го прагне створити для колег сприятливу комфортну атмосферу на робочому місці.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні шахраї придумали схему, як заробляти на «євробляхерах»
Наступна новина У Луцьку з'явиться новий медичний центр
Останні новини
Схожі новини