Представили нового очільника ДП «Волиньвугілля»

Представили нового очільника ДП «Волиньвугілля»

25-го вересня у Нововолинську в ДП «Волиньвугілля» представили нового керівника.За наказом Міністерства енергетики ним став Юрій Ключковський, який перед тим був директором із капітального будівництва, заступником технічного директора з інвестиційної діяльності і реструктуризації ДП “Львіввугілля”.

Повідомив про його призначення перед колективом вугільного підприємства Дмитро Цехмістер – начальник відділу енергомеханічного забезпечення та торфодобувних підприємств Департаменту вугільно-промислового комплексу. Зазначили, що Ключковський має 26 років досвіду роботи на керівних посадах в вугільних підприємствах, пише «БУГ».

Голову місцевого осередку НПГУ Сергія Макарова під час представлення цікавило, чи буде новий керівник відстоювати подальше існування шахти №9 “Нововолинська”, адже Ключковський на попередній посаді займався питаннями реструктуризації.

“Яке ваше бачення ситуації по 9-й шахті щодо реструктуризації?”, – запитав Макаров у призначеного гендиректора. На що почув відповідь, що потрібно розбиратися з усіма моментами. Однак разом з тим Ключковський зазначив: рішення вищестоящого керівництва потрібно виконувати.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хто і куди йде від «Слуги Народу» на Волині. СПИСОК
Наступна новина На Волині все більше дітей хворіють коронавірусом, - лабораторний центр
Останні новини
Схожі новини