PremierCity запрошує малюків на тихий сеанс

PremierCity запрошує малюків на тихий сеанс

У кінотеатрі PremierCity 7 березня відбудеться тихий сенс мультика «Кораблики, підняти якорі!».

Уже завтра о 10:10 для наймолодших глядачів покажуть цікавий мультик про катерок Еліас. Усіх дітлахів запрошують у PremierCity на тихий сеанс «Кораблики, підняти якорі!».

Тихий сеанс – це кінопоказ для батьків маленьких діток, які ще не можуть всидіти на повноцінному сеансі кіно. Малечу лякає гучний звук та темрява, вони вередують. Натомість тихий сеанс передбачає 2D-формат, приглушене світло в залі та стишений звук. Під час кінопоказу дітки можуть одночасно гратися та дивитися мультик.

Довідково:

Сюжет мультика: Рятувальний катерок Еліас працює в невеликій бухті. Одного разу під час шторму він чує сигнал про допомогу і виручає з біди корабель, що йде у великий міжнародний порт. Після цього випадку Еліс стає справжнім героєм і його запрошують працювати рятувальником в цей порт. Все це дуже тішить самолюбство Еліаса, але чи легко йому буде залишити друзів, до яких він так звик? Додатково до всього робота на новому місці набагато небезпечніша, адже неподалік орудує зграя контрабандистів. Чи зуміє Еліас впоратися з усім цим?


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян закликають не купувати квіти, занесені до Червоної книги
Наступна новина США ввели санкції проти Польщі через «антибандерівський» закон
Останні новини
Схожі новини