Президент Зеленський засудив насильство у США

Президент Зеленський засудив насильство у США
Фото novyny.24tv.ua

Президент України Володимир Зеленський засудив насильство, яке коїлося в середу у Вашингтоні. Там під час захоплення Капітолію прихильниками Дональда Трампа у заворушеннях загинули 4 особи – повідомляє Українська правда з посиланням на Twitter-канал Зеленського та прессекретарку президента України Юлію Мендель.

"Ми рішуче засуджуємо безпрецедентне насильство проти найстарішої та найбільшої демократичної установи у світі - Конгресу США. Нас надихає стійкість Конгресу США, який протягом кількох годин після цієї жахливої атаки провів історичну спільну сесію, яка в переважній більшості підтвердила волю американського народу. Нехай Бог продовжує благословляти Сполучені Штати Америки та нового президента" – дослівно заявив президент Зеленський.

Йдеться про сутички прихильників Трампа з поліцією, коли протестувальники прорвали кордон силовиків і увірвалися до будівлі Капітолія у Вашингтоні, де у Конгресі саме збирався затвердити результати виборів президента, перемогу на яких отримав Джо Байден.

Читайте також:

Прихильники Трампа увірвалися в будівлю Конгресу у Вашингтоні. Розказуємо, що там відбувається


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Завершення Різдвяного посту без шкоди для здоров'я: поради фахівців
Наступна новина Мери польських міст привітали з Різдвом православних і католиків
Останні новини
Схожі новини