Приготуй на Новий рік, як Олена Чирук. 5 корисних і красивих страв від луцької тренерки

Приготуй на Новий рік, як Олена Чирук. 5 корисних і красивих страв від луцької тренерки
Олена Чирук

Луцька тренерка Олена Чирук уже кілька років робить нереальне: вона вчить жінок змінювати себе, змінювати свої харчові звички, худнути і долати свої страхи та комплекси.

Тренерка постійно проводить майстер-класи із приготування корисних страв і доводить: можна їсти смачне і корисне водночас. Її МК мають сотні шанувальниць.

Ми попросили Олену порадити 5 страв на новорічний чи просто святковий стіл, які точно не нашкодять, але будуть яскравими.

Ділимося рецептами.

З історії.

Олена та Віталій Чируки – подружжя луцьких тренерів. Уже 8 років вони мають у Луцьку власний фітнес-зал «Спорт Лайн». Крім того, вже шість років поспіль разом із Віталієм Олена втілює проект «Зміни себе за 8 тижнів». Шість років поспіль тренерка постійно набирає групи жінок, які прагнуть себе змінити. Для кожної з них Олена та Віталій пишуть індивідуальну програму тренувань. Кожен проект має чимало цікавих партнерів. Це експерти у сфері краси, здорового харчування, творчі люди, лікарі, тощо, які проводять зустрічі з учасницями, діляться цікавою інформацією. Кожен проект закінчується яскравим фіналом.

За шість років Олена та Віталій здобули нереальний досвід роботи. Обовязковим від проекту до проекту є МК Олени Чирук із приготування корисних страв. Свого часу тренерка так захопилася здоровим харчуванням, що прийшла серію навчань, щоб мати змогу розповідати про своє захоплення іншим. Кожен, хто куштував ці страви, знає: вони не шкодять, вони яскраві, вони – здорові і смачні.

 

 

Отож, що там з’їсти на Новий рік, щоб не «вмерти» і щоб не «шокувати» свої ж ваги))

Ці рецепти не претендують на унікальність. Вони дуже прості, багатьом знайомі, але точно стануть в нагоді тим, хто не бездумно фанатіє від різних дієт, які часто більше шкодять, ніж допомагають, а формує для себе правильні харчові звички. Готуються швидко, легко, а виглядають красиво.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Ура, моя мама веганка! Як я пробувала не їсти «вбивчої їжі». ЕКО-КЕЙС

Конвертики з м’ясом

Для конвертиків нам треба лаваш, курятина, яйця, твердий сир, йогурт. Блендеруємо відварену раніше курятину. Яйця та твердий сир тремо. Змішуємо, додаємо йогурт – маємо начинку.

Ріжемо лава смужками, на краєчок кладемо начинку, складаємо конвертиком. Кладемо на пергамент, змащуємо яйцем і ставимо у духовку 180 гр на 25-30 хв.

Конвертики робимо так...

Ялинки з сиру

Для новорічних ялинок треба: трикутні грінки, сир домашній 200 гр, сир твердий 100 гр, йогурт 2-3 ст л, кріп, сіль, перець, часник (за бажанням ). Гранат або перець болгарський для прикраси. Сир домашній, сир твердий, йогурт, сіль, перець збиваємо блендером. Руками формуємо ялинку. Кріп дрібно нарізаємо. Посипаємо сформовану ялинку кропом, ставимо на гранку, прикрашаємо зернами гранату. Ставимо ялинки на тарілку.

Їжте ялиночки і не дякуйте)

Селера з сиром

Робимо начинку для селери. Змішуємо твердий сир, йогурт та спеції. Викладаємо це все на шматочки селери, прикрашаємо зернами гранату.

Селера і сир. Свята простота

Мандаринки

Для смачних та корисних мандаринок треба: 3-4 морквини, 2 яйця 150 гр домашнього сиру, 2 зубчика часника, 200 гр відвареного курячого філе, 4 ст л натурального йогурту, сіль, гвоздика для прикраси.

Моркву відварити до готовності. Почистити. Натерти на маленькій терці. Зварити яйце і теж натерти. Сир натираємо на терці, додаємо часник, яйце та 2 ст л йогурту - збиваємо у блендері. Нарізаємо дрібно відварене філе, солимо, перчимо, додаємо йогурт, з цієї маси формуємо невеликі кульки.

На харчову плівку кладемо суміш сиру та яєць, робимо млинець, кладемо всередину трохи філе, згортаємо плівку, формуємо кульку. Так само викладаємо моркву та всередину кладемо кульку із сиру, згортаємо та робимо форму мандаринки. Декоруємо мандаринки гвоздикою.

Як справжні. Мандаринки

Цукерки

Для цукерок треба: замочені фініки, варений нут (можна консервований), печене яблуко, кокосова олія, какао, кокосова стружка.

Заливаємо 200 гр фініків теплою водою і замочуємо їх на деякий час, щоб вони віддали цукор. Додаємо 150 гр нуту, одне печене яблуко, 2 ст л кокосової олії та какао. Змішуємо ретельно. Формуємо цукерки, вмочуємо їх у кокосову стружку або ж просто у какао. Кладемо їх у холодильник. І за деякий час смакуємо на здоров’я)

Цукерки з нуту - нереально повірити

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лісівники обговорили врегулювання ринку деревини
Наступна новина У Польщі загинув лучанин. Збирають гроші на перевезення тіла
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні