Прикордонникам-строковикам організували екскурсію Луцьком. ФОТО

Прикордонникам-строковикам організували екскурсію Луцьком. ФОТО

Для військовослужбовців-строковиків, які нині проходять службу у Волинському прикордонному загоні, організували екскурсію по Луцьку. Військові вперше мали можливість ознайомитися з історико-культурними місцями обласного центру.

Про це повідомляє пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.       

Зокрема, прогулялися вулицями Старого міста та побували в замку Любарта – унікальній історичній пам'ятці архітектури України. Також прикордонники відкрили для себе історичні таємниці та складну архітектуру підземелля кафедрального костелу Петра і Павла.

«Пізнавальна екскурсія надовго залишиться у пам'яті молодих прикордонників. Вони із неабиякою цікавістю та захопленням слухали розповіді свого екскурсовода – історика, відомого волинського краєзнавця Сергія Годлевського», – йдеться в дописі. 

Нині Сергій Годлевський теж проходить військову службу у Волинському прикордонному загоні, куди його навесні цього року призвали по мобілізації.

Читайте також: На Волині для військових волонтерить 93-літнє подружжя

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Пішов на контракт, бо знав: буде велика війна». Олександр Садовник. Двічі на фронті
Наступна новина Про ситуацію на Волинському та інших напрямках. Зведення Генштабу ЗСУ
Останні новини
Схожі новини