Прикраси «Укр.Ювеліру» можна купити в кредит від ПриватБанку

Прикраси «Укр.Ювеліру» можна купити в кредит від ПриватБанку

Діаманти та вишукані прикраси із золота і срібла у мережі магазинів “Укр.Ювелір” можуть задовольнити смаки найвибагливіших панянок. А співпраця мережі ювелірних виробів з ПриватБанком зробить їх доступнішими. Адже “Укр.Ювелір” підключено до сервісів "Оплата частинами" та "Миттєва розстрочка".

“Ювелірні вироби традиційно вважаються дороговартісними покупками. Але сучасні сервіси ПриватБанку допомагають дорогі речі робити доступними для наших клієнтів, - розповідає Тетяна Смірнова, керівник напрямку ”Оплата частинами” Північно-Західного РУ ПриватБанку. - В мережі ювелірних виробів "Укр.Ювелір" клієнти банку можуть придбати прикраси вже сьогодні, а оплатити за них згодом - впродовж 2-3, або й навіть 24 місяців”. 

Для вдалої покупки потрібно мати з собою лише картку ПриватБанку. Жодних додаткових документів не потрібно. Оформити товар в “Оплату частинами” з відтермінуванням платежу до 3 місяців чи за допомогою “Миттєвої розстрочки” (до 24 місяців) зовсім нескладно - вся процедура покупки займає лише декілька хвилин. 

До того ж, зробити це можна в будь-якому з магазинів мережі "Укр.Ювелір", що працюють у Волинській та Рівненській областях за адресами:

- м. Ковель, вул. Лесі Українки 7;

- м. Ковель, вул. Сагайдачного 6в;

- м. Ковель, вул. Лесі Українки 3;

- м. Вараш, вул. Енергетиків 3;

- м. Луцьк, пр. Соборності 42а;

- м. Вараш, вул. Енергетиків 1.

Сума, на яку можна придбати товар у розстрочку, дорівнює розміру ліміту за сервісом “Оплата частинами” (встановлюється кожному індивідуально). Дізнатися суму ліміту можна на сайті chast.privatbank.ua, або відправивши SMS із текстом chast на номер 10060.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що робити, аби бруківка не «сипалася»
Наступна новина «Як дізнаєтесь деталі, будете вражені», – заммера Володимира прокоментував затримання на хабарі
Останні новини
Схожі новини