«Як дізнаєтесь деталі, будете вражені», – заммера Володимира прокоментував затримання на хабарі

«Як дізнаєтесь деталі, будете вражені», – заммера Володимира прокоментував затримання на хабарі

Заступник міського голови Володимира-Волинського Олег Свідерський, якого спіймали на отриманні хабара, вперше прокоментував інцидент.

Про це пише «Княжий град».

Нагадаємо, 12 липня, посадовця затримали у службовому автомобілі під час отримання 10 тисяч гривень неправомірної вигоди за дозвіл на розташування на території міста малої архітектурної форми без дозвільних документів.

У разі домовленості чиновник обіцяв подальше сприяння в отриманні офіційних дозвільних документів на виконавчому комітеті міськради.

Свідерський був присутній під час оперативної наради з міським головою 30 липня. На запитання журналіста, чи працює заступник мера у звичайному режимі, Олег Свідерський зазначив:

“Закінчився цілодобовий домашній арешт, його замінили іншим запобіжним заходом – домашній арешт з 22:00 до 7:00 год. Я написав заяву про відпустку, але  у зв’язку з обранням запобіжного заходу в той самий день визначили міру запобіжного заходу і реалізація заяви на відпустку втратила будь-яку правову основу”.

Щодо обговорення у соцмережах його світлини з виборів заступник міського голови зазначив:

“Я дуже багато цікавої інформації для вас назбирав, але наразі я її не можу  оприлюднювати, бо вона мені буде більш корисною на судовому засіданні. Я не заперечую проти участі журналістів, навпаки, хочу, щоб журналісти цікавилися цим питанням”.

Також журналісти поцікавивились, хто давав хабар, на що Олег Свідерський зазначив, що це була людина не місцева”.

Наступне судове засідання, за словами заступника, відбудеться орієнтовно у серпні цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саганюк заявив, що затримання його заступника, - це спроба «вибити» кандидата на міського голову

За інформацією інтернет-видання «БУГ», Олег Свідерський заперечує причетність до злочину:

«Заявляю: злочин я не вчиняв, має місце провокація. Ви потім як взнаєте деталі, як це відбулося, я сподіваюся, що ви будете вражені», – сказав посадовець.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прикраси «Укр.Ювеліру» можна купити в кредит від ПриватБанку
Наступна новина Через сморід у Луцьку відкрили кримінальне провадження
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні