ПриватБанк пропонує волинянам страхування комунальних платежів

ПриватБанк пропонує волинянам страхування комунальних платежів

Відтепер волиняни мають змогу застрахувати комунальні платежі на випадок втрати роботи чи працездатності. Для таких випадків ПриватБанк запустив послугу “Страхування комунальних платежів”.

На жаль, суми у рахунках за комунальні послуги поступово зростають. “Комуналка” - суттєва стаття витрат у сімейному бюджеті. Але якщо людина втратила роботу або через хворобу стала непрацездатною, такі витрати перетворюються у непосильний тягар.

Тому ПриватБанк запровадив страхування комунальних платежів - послугу, яка дозволяє погасити заборгованість з оплати комунальних послуг за рахунок страхової компанії в разі втрати роботи або працездатності.

Страхова сума може становити 6000, 12000 або 18000 гривень. Вартість страховки оплачується регулярним платежем - від 27 гривень на місяць.

Оформити страховку клієнт може самостійно в Інтернет-банку Приват24 або ж у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У п'яти районах Волині спостерігаються паводки
Наступна новина У ЦУМі та готелі «Україна» виявлено порушення пожежної безпеки
Останні новини
Схожі новини