ПриватБанк та ПрАТ «Луцьксантехмонтаж» пропонують квартири в кредит за найнижчими відсотками

ПриватБанк та ПрАТ «Луцьксантехмонтаж» пропонують квартири в кредит за найнижчими відсотками

Затишна квартира - нині не розкіш, а необхідність. Разом із ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536» та ПриватБанком волинські родини активно купують омріяне житло в кредит на вигідних умовах.

Покупка житла – дуже відповідальна справа. Варто врахувати всі фактори: розташування будинку, його зовнішній вигляд та якість, ціну помешкання і, звісно, репутацію забудовника. Якщо ж ви вирішили купувати квартиру в кредит, потрібно ознайомитися також з пропозиціями іпотечного кредитування від банків.

Найбільша будівельна компанія на Волині, ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», та ПриватБанк пропонують жителям області просторі квартири за найнижчими відсотками.

Помешкання у Луцьку на вулицях Набережній, Арцеулова, проспекті Перемоги та в Ковелі на вулиці Тараса Боровця можна придбати у кредит на вигідних умовах від ПриватБанку. Програма кредитування передбачає зручне й швидке оформлення документів на іпотеку.

Кредити надаються на термін до 20 років із мінімальним початковим внеском 25 %. Фіксована відсоткова ставка для житла на первинному ринку становить 17,9 %. Працівники “Луцксантехмонтаж” допоможуть обрати оптимальне помешкання для кожного клієнта, а банк займеться усіма необхідними формальностями.

Клієнти ПриватБанку можуть розрахувати щомісячний платіж на сайті:https://privatbank.ua/kredity/zhilje-v-kredit. Наприклад, купуючи квартиру вартістю 457800 гривень у кредит на 10 років, при мінімальному авансі щомісяця доведеться сплачувати всього 6213 гривень. Це майже стільки ж, скільки й орендоване житло, проте у цьому випадку ви сплачуєте за власне, а не за чуже помешкання.

Кредит може взяти будь-який резидент України, працевлаштований за наймом, або фізична особа-підприємець. Підтвердити доходи можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку.

Підприємці повинні надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця.  Для клієнтів, які мають регулярні надходження, достатні для підтвердження фінансового стану через банк, довідка про доходи не потрібна.

Щоб обрати квартиру мрії від ПрАТ “Луцьксантехмонтаж № 536”, потрібно звернутися за адресою: м. Луцьк, вул. Клима Савура, 29, або за телефонами: (066)8456605, (066)8979777, (0332)746015. Консультації та роз’яснення щодо кредитування можна отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку на Волині.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Дитяче містечко, амфітеатр на воді та івент-зона: луцький парк перетворять на урбаністичний об’єкт
Наступна новина Луцьких муніципалів перевірять ревізори
Останні новини
Схожі новини