«Прижав руку, якою я тримала сина, і рушив»: лучанка розшукує недобросовісного водія. ОНОВЛЕНО

«Прижав руку, якою я тримала сина, і рушив»: лучанка розшукує недобросовісного водія. ОНОВЛЕНО
фото ілюстративне

У Луцьку водій маршрутки рушив, коли мама на зупинці висадила дитину, проте сама вийти не встигла.

Про це в спільноті Наш Луцьк у Facebook написала Ірина Лагановська.

Жінка розповідає, що сьогодні, 24 вересня, вранці їхала в маршрутці №32 зі своїм 2-річним сином. Лучанка виходила на зупинці на проспекті Відродження поблизу «Експрес Там Таму».

«Все було добре до того, поки прийшла пора сходити(експрес там-там). Виходили через задні двері і оскільки було багато людей, яким«дякую»,що навіть свої ж**и ніяк не повернули, щоб я з малим могла хоч якось би вийти... Але то таке)Сина висадила з дверей першого,сама тільки збираючись виходити,як та с**у, закриває двері, прижавши мою руку,якою я тримала сина,і машинально потягнувши за собою як маршутка рушила)Дякую людям,які почали кричати,щоб зупинився,бо незнаю ,які наслідки були би далі...» – йдеться в дописі.

Жінка зазначає, що водій «мерщій поїхав, навіть не переконавшись, чи все добре зі мною і з дитиною».

«Будучи в шоковому стані, не запам'ятала,тим більше не сфотографувала номер маршрутки... На зупинці було багато людей, це було орієнтовно 7.40 ранку біля експрес там-таму, можливо хтось тут є, що був свідком і бачив це все чи їхав в тій злощасній маршрутці,дуже прошу,відгукніться. Хотілось би це все донести до перевізника, а Ви «шановний водію»,пам'ятайте: люди,не мішки з картоплею, і на моєму місці і місці моєї дитини, можуть опинитися і Ваші рідні, якщо їх везтиме така сволота як Ви», – пише обурена лучанка.

Перевізником на маршруті № 32 є Тетяна Оплачко. Вона виграла конкурс на перевезення у червні 2018 року. 

Коли журналіст «Першого» зателефонував до жінки, вона підтвердила, що слухавку взяла Тетяна Оплачко. Однак, коли почула, що її просять прокоментувати інцидент з маршруткою, сказала, що розмовляє невістка Тетяни, а самої Тетяни нема поруч.

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, що до нього жодних скарг не надходило. Він порадив у таких випадках звертатись у правоохоронні органи, адже відповідно до законодавства водій не має права продовжувати рух, доки не вийдуть усі пасажири. Поліцейські у такому разі повинні зафіксувати порушення Правил дорожнього руху. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обурений лучанин скаржиться на GPS-моніторинг маршруток


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Повідомили, коли на Волинь повернеться тепло
Наступна новина Стихія на Волині: від сильного вітру дерева падають на дороги
Останні новини
Схожі новини