Обрали перевізників для трьох луцьких маршрутів

Обрали перевізників для трьох луцьких маршрутів

Повідомили, хто здійснюватиме перевезення у маршрутках № 32, № 16 та № 21 міста Луцька.

Про це йшлося 6 червня під час засідання виконкому міської ради.

В.о. начальника управління транспорту та зв’язку Олександр Середа розповів, що відповідно до протоколу засідання конкурсного комітету від 21 травня визначили переможців на перевезення пасажирів по двох об’єктах конкурсу.

На об’єкті № 54 (маршрут № 32 «Львівська (Електромережі) – с.Липини» працюватиме підприємець Оплачко Т.В., а на об’єкті № 57 (маршрути № 16 «Центральний ринок – Торговий центр «Слон» та № 21 «Центральний ринок – вул. Об’їздна») буде забезпечувати перевезення ТзОВ ВТП «Санрайз» ЛТД.

Середа додав, що конкурс було оголошено також на деякі інші маршрути, проте конкурси там поки не відбулися. Можливо, якийсь час перевезення здійснюватиме на них ЛПЕ.

Член виконкому Михайло Щур попросив в.о. начальника управління транспорту та зв’язку ретельніше проводити ці конкурси та не доводити ситуацію до того, що тимчасові перевізники не зможуть забезпечувати перевезення і доповідатимуть про відсутність транспорту, як це було з маршрутом № 31.

Нагадаємо, маршрут № 21 відкрили на прохання жителів міста 18 квітня. Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямках буде таким: Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан, Дубнівська, Об’їзна (місця міжзмінного відстою на вул.Ковельській перед поворотом на вул. Глушець та вул. Об’їзній, 1). 

Читати також: Білим по синьому: в Луцьку затвердили правила оформлення табличок з назвами вулиць


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вулицю у Луцьку зробили комфортнішою для мам з візками. ФОТО
Наступна новина «Вони всі помруть»: опублікували скандальне аудіо з заступником Супрун
Останні новини
Схожі новини