Про що Володимир Бондар говорив під час зустрічі з лісівниками Буковини

Про що Володимир Бондар говорив під час зустрічі з лісівниками Буковини

Розгляд нагальних практичних питань діяльності галузі та означення напрямків її подальшого системного розвитку був у центрі уваги під час робочої поїздки заступника Голови Держлісагентства Володимира Бондаря на Буковину.

Про це повідомляє офіційний сайт Держлісагентства. 

Йшлося, зокрема, про посилення охорони держлісфонду Чернівецької області за допомогою оснащених на сучасному технічному рівні мобільних бригад оперативного реагування. У Чернівецькій області таких бригад на сьогодні сім.

«Найближчим часом усі рейдові машини повинні мати GPS-навігацію, і це стосується не тільки Буковини, – наголосив Володимир Бондар.

Читати також: Депутат в темі - Володимир Бондар: Мораторієм на експорт кругляка ми стимулюємо банальне лісопиляння

– Це посилить контроль за їхньою роботою, дозволить її активізувати, а отже – підвищити результативність. Ефективна боротьба з порушниками лісового та природоохоронного законодавства – одне з наших найголовніших завдань».

Володимир Бондар з приємністю відмітив налагодження системної роботи на рівні ЧОУЛМГ з приходом в управління його нинішнього начальника Віктора Сахнюка. За словами заступника Голови Держлісагентства, це вже дало позитивні результати в усіх напрямках ведення лісового господарства.

«Робота керівництвом управління виконана колосальна», – підкреслив Володимир Бондар.

Водночас, серйозні критичні зауваження прозвучали на адресу окремих держлісгоспів області. «Державні підприємства – обличчя галузі, а для лісистих областей – основа економіки, почасти єдине джерело наповнення місцевих бюджетів територіальних громад, і ми повинні виправдовувати надану нам довіру у використанні природних ресурсів, у першу чергу високими фінансово-економічними показниками», – наголосив Володимир Бондар.

Серед позитивних прикладів керівник галузі відмітив роботу Сокирянського держлісгоспу: «Мав нагоду наочно переконатися в належній організації діяльності підприємства з боку його директора, що дає високі економічні та фінансові результати».

Володимир Бондар наголосив на персональній відповідальності керівників держлісгоспів за роботу очолюваних ними трудових колективів. Об’єктивній оцінці кожного керівника сприятиме, зокрема, і запровадження в галузі новітньої електронної системи бухгалтерського обліку.

«Ми будемо аналізувати роботу кожного підприємства, кожний виробничий сектор. Працюйте системно і виважено – тоді ваша робота принесе усім бажаний результат і буде належно оцінена», – звернувся Володимир Бондар до присутніх на нараді директорів державних лісогосподарських підприємств області.

Володимир Бондар відмітив також, що сьогодні лісівники Буковини мають одностайну підтримку з боку місцевої влади – виконавчої та представницької одразу, що не так часто можна побачити в інших областях. Є також підтримка громадських організацій.

«За таких умов, з новим керівництвом обласного управління Буковина зможе розкрити увесь свій потужний лісогосподарський потенціал», – зазначив Володимир Бондар.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинського нардепа - 100% відвідуваності парламенту
Наступна новина У Луцьку хочуть продавати молоко на вулицях
Останні новини
Схожі новини