«Про це написав кремлівський ресурс»: голова РДА прокоментував скандал у раді на Волині

«Про це написав кремлівський ресурс»: голова РДА прокоментував скандал у раді на Волині
https://www.facebook.com

Голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк прокоментував скандал із депутаткою райради від «Самопомочі» Аліною Базарновою, яка покинула засідання у знак протесту проти того, що обранці не підтримали присвоєння священику УПЦ МП Олександру Лановому звання Почесного громадянина району. 

Про це посадовець написав у Facebook.

Нагадаємо, депутатка вважає, що депутати, не підтримавши кандидатуру священика, «виконували вказівку влади».

«Останні 2-3 дні багато різних ресурсів написало, що одна депутатка Маневицької районної ради зробила "серйозний крок" – полишила сесію через "неправильне рішення". І якби про це не написав відверто КРЕМЛІВСЬКИЙ ресурс "СОЮЗ ПРАВОСЛАВНЫХ ЖУРНАЛИСТОВ" та ще й ці російські журналісти не стали на захист депутатки із "Самопомочі", то б і я не коментував», – ідеться у дописі Линдюка.

За його словами, із червня поточного року у Маневицькій районній раді було 5 сесійних засідань, 4 із яких ця депутатка пропустила.

«А коли голосували про підтримку звернення щодо надання Томосу про автокефалію православної церкви в Україні, вона УТРИМАЛАСЬ! Ось вам і принципова позиція», – додав голова РДА.

За інформацією Вікіпедії, власником видання «Спілка православних журналістів», про яке згадує Андрій Линдюк, українські журналісти називають Віктора Вишневецького – бізнесмена з Макіївки, компанії якого проходять у кримінальній справі про фінансування тероризму на Донбасі.

«Основною діяльністю ТОВ (ТОВ «Інформаційне агенство Спілка православних журналістів», – ред.) останнім часом стало наповнення інформаційного простору матеріалами, які описують питання конфліктних переходів парафій з УПЦ (МП) до УПЦ КП. У цих матеріалах ТОВ «Інформаційне агенство Спілка православних журналістів» поливає брудом дії УПЦ Київського Патріархату, та цілковито виправдовує та підтримує УПЦ (МП). Фактично є рупором УПЦ (МП)», – ідеться у матеріалі Вікіпедії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинським власникам євроблях розповіли, як легалізувати авто. ВІДЕО
Наступна новина Вечірній Ковель у сяйві ліхтарів. ФОТО
Останні новини
Схожі новини