Про знаменитий «Тунель кохання» показали сюжет на ВВС. ВІДЕО

Про знаменитий «Тунель кохання» показали сюжет на ВВС. ВІДЕО
Джерело фото: Карпати. Відпочинок в приватному секторі

На телеканалі BBC News вийшов сюжет про знамениту туристичну локацію «Тунель кохання», що розташована на історичній Волині. Ролик орієнтований на ринок південно-східної Азії, зокрема, Індії.

Про це в Facebook написав фотограф Сергій Делідон.

«Як на мене – це є дуже серйозним показником рівня туристичної привабливості нашого регіону. І які б там суперечки не велися місцевому рівні, але, якщо в розвиток туризму вже вкладати значні кошти то селище однозначно від цього лише виграє в майбутньому», – повідомив він. 

«Сьогодні вранці мене знову витягнули з дому, в тунель приїздив продюсер одного з англійських телеканалів. Досить ймовірно, що вже в серпні зніматимемо про це місце ще один сюжет», – додав фотограф. 

Читайте також: «Океан Ельзи» презентував кліп на нову пісню

 

Популяризація "Тунелю кохання" в світі триває, вчора на BBC News вийшов сюжет, орієнтований на ринок південно-східної Азії, в першу чергу Індії. Як на мене – це є дуже серйозним показником рівня туристичної привабливості нашого регіону. І які б там суперечки не велися місцевому рівні, але, якщо в розвиток туризму вже вкладати значні кошти то селище однозначно від цього лише виграє в майбутньому. Відео також доступне на офіційній сторінці BBC тут: https://www.bbc.com/hindi/media-44578975/ Окрема сторінка з текстом (на хінді) та фотками тут: https://www.bbc.com/hindi/international-44575667/ P.S. Сьогодні вранці мене знову витягнули з дому, в тунель приїздив продюсер одного з англійських телеканалів. Досить ймовірно, що вже в серпні зніматимемо про це місце ще один сюжет. #tunnel_of_love, #tunneloflove, #tunnel, #love, #klevan, #klewan

Posted by Serhii Delidon on Saturday, 23 June 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучанка знялася для Vogue. ФОТО
Наступна новина У Луцьку через спортивні змагання перекриють рух центром міста
Останні новини
Схожі новини