Продавали наркотики ув'язненим. На Волині повідомили про підозру злочинній групі

Продавали наркотики ув'язненим. На Волині повідомили про підозру злочинній групі
Речі, вилучені під час обшуків. Фото Волинської обласної прокуратури

На Волині правоохоронці повідомили про підозру п'ятьом членам злочинної групи, які збували наркотики засудженим у виправній колонії. 

Про це 2-го червня повідомила Волинська обласна прокуратура. 

Правоохоронці повідомили про підозру чотирьом громадянам України та громадянину Вірменії у вчиненні організованою групою незаконного придбання, зберігання, перевезення з метою збуту наркотичних засобів (ч.3 ст. 307 КК України).

«Слідство вважає, що зловмисники, троє з яких відбувають покарання у державній установі «Маневицька виправна колонія (№42)», налагодили схему придбання та доставки у місця несвободи задля збуту засудженим канабісу, метадону та таблеток з умістом бупренорфіну», – йдеться у повідомленні. 

За інформацією прокуратури, упродовж жовтня 2021 - січня 2022 року вони неодноразово організовували придбання наркотиків «на волі» та доставку їх у виправну установу.

Під час обшуків правоохоронці вулучили наркотичні засоби, пристрої для їх вживання, мобільні телефони, чорнові записи членів організованої групи. На них наклали арешт. 

Фото Волинської обласної прокуратури

Нагадаємо, 38-річного жителя Вільнюса підозрюють у замовленні підпалу Любомльського райсуду. Йому повідомили про підозру. Слідство вважає, що таким чином він хотів, аби знищили матеріали кримінального провадження про вчинення ним наркозлочинів, які перебували на розгляді у цьому суді. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині розшукують 53-річного чоловіка, який скоїв крадіжку
Наступна новина Помер від хвороби на полігоні. На Волині попрощались з захисником
Останні новини
Схожі новини