Як магістрам Східноєвропейського національного університету вручали дипломи

Як магістрам Східноєвропейського національного університету вручали дипломи
Вручення дипломів маістрам СНУ (фото ІА Волинські Новини)

В обласному центрі Волині 1146 випускників та випускниць Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки отримали дипломи освітнього ступеня «Магістр».

Урочисте вручення дипломів відбулося 7 лютого у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка, пише ІА Волинські Новини.

Ще до початку дійства випускники-магістри СНУ заплолонили хол драмтеатру, аби встигнути зробити пам’ятні фото в мантіях та поміститися у саму залу, де просто яблуку було ніде впасти.

Першим привітав випускників ректор СНУ Анатолій Цьось, який зазначив, що пишається тим, що працює у Східноєвропейському національному університеті.

«Я переконаний, що кожен з нас любить свою роботу. Наш університет є найкращим, це непрості слова, а факти. Цього року ми святкуємо 80 років з дати утворення нашого університету, в наступному році – 150 років з дня народження Лесі Українки. Сьогодні отримують дипломи 1146 магістрів – це ціла армія молодих людей, які мають відповідний рівень знань та готові працювати в різних галузях. Серед наших магістрів є особи, які мають два дипломи, прекрасні науковці. Я запрошую продовжити навчання в нашій аспірантурі», – зазначив Анатолій Цьось та закликав випускників любити університет та викладачів.

Також до вітань долучилися представники духовенства, міської та обласної влади. А опісля випускникам почали вручати дипломи.

Читати також: У Східноєвропейському національному університеті – четверо нових проректорів


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Продавці кажуть – нема покупців, а покупці – нема продавців». Новий ринок ізсередини
Наступна новина «Правильно розділити ці послуги, але щоб був один документ», – Гончарук про платіжки на газ
Останні новини
Схожі новини