Продовжуємо знайомство: повідомили імена учасниць другого сезону «Пігмаліон 3D»

Продовжуємо знайомство: повідомили імена учасниць другого сезону «Пігмаліон 3D»
Організатори проекту «Пігмаліон 3D»

Продовжуємо знайомитися з наступними учасницями грандіозного реаліті-шоу «Пігмаліон 3D».

Варто зауважити, що одна учасниця реаліті-шоу захотіла залишитись інкогніто. Тож те, хто вона і який її проект наразі залишається в секреті.

А далі учасниці, що відкрито заявляють про себе та свої ідеї.

Манькут Надія - учасниця другого сезону проекту «Пігмаліон 3D».

«Станом на сьогодні я працюю майстром манікюру, орендую невеликий кабінет і займаюсь улюбленою справою.

Вперше про проект дізналась зі сторінки Юліанни Юдужиніної в Instagram. І перше, що мені захотілося – це взяти участь у реаліті-шоу. 

Я дуже хочу отримати досвід і натхнення у реалізації своєї цілі. Участь у проекті для мене – це нереальна можливість, яка трапилась у моєму житті.

Від проекту «Пігмаліон 3D» я очікую комплексних змін у своєму житті.

Після завершення проекту я бачу себе переможницею і моє життя перевертається на 360 градусів,  набуття знань, нові знайомства і правильні погляди на власне життя.

Головні мої цілі - відкрити невеличкий салон та бути викладачем в нейл-індустрії. А набутий досвід від експертів проекту передавати в майбутньому своїй дочці, щоб вона теж здійснювала свої мрії. Мене немає, кому цього навчити, тож я дуже надіюсь на Вас».

Юлія Захаркевич – учасниця другого сезону проекту «Пігмаліон 3D»

«Зараз я – мама, яка перебуває в декретній відпустці та розвиває на Західній Україні проект Rain.

Вперше інформацію про «Пігмаліон 3D» я побачила у Фейсбук. Була приємно здивована, що в маленькому місті Луцьк знімають справжнє реаліті-шоу і на такому високому рівні. Залишалось лише одне запитання. Чому я ще не там???)

Я дуже хотіла особисто познайомитись з авторами проекту Людмилою Пенцак - бізнес-тренером, коучем та Юлією Яковлюк – керівником міжнародного мовного центру «Mandarin», проектів «StayStady» та «JY school», тому моментально прийняла рішення та взяти у ньому участь.

Ідеальним результатом після завершення проекту є збільшення моєї клієнтської та партнерської баз, удосконалення мене, як сильного лідера.

Я в цьому шоу прагну, аби якнайбільша кількість людей дізнались про міжнародну компанію Rain International. Її продукція з насіння дозволяє відновити здоров’я та вберегти його за допомогою якісної профілактики. А ще це можливість мати гарний дохід та розвивати власний міжнародний бізнес». 

Нагадуємо, другий сезон унікального в м.Луцьку реаліті шоу «Пігмаліон 3D» розпочато.

Деталі на офіційні йсторінці у Facebook та на сайті

Слідкуйте за перебігом подій. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина БудуйТіло: треш-тренування 3×3, або кому було не до жартів
Наступна новина «Висимо в повітрі», – директор скандальної луцької книгарні «Освіта»
Останні новини
Схожі новини