У Луцьку стартував другий сезон грандіозного реаліті-шоу: перші учасники

У Луцьку стартував другий сезон грандіозного реаліті-шоу: перші учасники

Стартував другий сезон унікального реаліті-шоу в Луцьку «Пігмаліон 3D».   

«Відбір був дуже не простий», - ділиться Людмила Пенцак бізнес-тренер, коуч та співзасновниця проекту.  Ми прагнули запросити найкращих учасниць, готових подарувати нашому місту свій талант, але яким не вистачає певних (зазвичай незначних) ресурсів. І ми їх знайшли!»

У результаті відбірковий тур перевершив всі очікування.

«Дівчата просто неймовірні! З такими чудовими проектами. Вони надзвичайно талановиті, здібні та цікаві. Лучани мають знати ці історії», - розповідає Юлія Яковлюк, керівник мовного центру «Mandarin», проектів «StayStady» та «JY school».

Тож давайте познайомимося із першою трійкою учасниць цього грандіозного проекту.

Ірина Клімук – учасниця другого сезону проекту Пігмаліон 3D

«На сьогоднішній день я працюю в Малій академії наук керівником секції філософії, займаюся неформальною освітою, проводжу тренінги з розвитку критичного та креативного мислення.

Вперше я почула про цей проект у соцмережі фейсбук, коли відбувався перший проект. Моя знайома Антоніна Романюк брала там участь. Я дуже шкодувала, що не встигла подати заявку раніше, тому сумнівів не було, що я піду в другий сезон. Мене надихають люди, які збудували свій бізнес і займаються тією роботою, яку люблять, бо вони яскравий приклад того, що все можливо.

Бажання управляти власним життям та займатися тією справою, яку ти любиш і яка приносить не тільки задоволення тобі, але й успіх та щастя твоїм учням дали мені поштовх до того, щоб задуматися над власною справою.

У проекті я хотіла б отримати необхідні знання про те, з чого розпочати, як знайти ще необхідні ресурси, а також досвід та знайомства з людьми, які вже пройшли свій шлях становлення.

По завершенню проекту я хотіла б реалізувати свою мрію відкрити студію розвитку критичного та креативного мислення», – розповідає про себе учасниця. 

Ольга Ночвіна - учасниця другого сезону проекту Пігмаліон 3D

«На даний момент я працюю в фірмі «Гарна Хата», я – менеджер з роботи з натяжними стелями, а паралельно виготовляю цікаві і унікальні інтер’єрні ляльки.

Вперше побачила відео у Юліанни Дружиніної і подумала, як круто, що такі жінки є в нас в Луцьку, що організували такий проект.

Люблю мати справу з професіоналами, з'явилося бажання поставити собі вищу планку і зробити маштабніший крок уперед.

Очікую на обмін досвідом, знайомства з людьми, що самі себе створили. Хочу отримати цікаві пропозиції, нові ідеї. Було б чудово отримати навчання з smm у соц-мережах, з вміння фотографувати, з оформлення та дизайну свого бренду. Очікую відкрити в собі нове бачення в своїй творчості.

Моє ідеальне завершення проекту - про мою творчість дізнається ще більша кількість людей, і мої Лялі зароблять собі на студію. 

Який свій власний проект я б хотіла реалізувати під час реаліті-шоу - це Студія Doll_by_olga for you, де я проводитиму мк з виготовлення лялечки і зможу запрошувати творчих цікавих особистостей..»

Любов Трофимук – учасниця другого сезону проекту Пігмаліон 3D.

«Зараз я займаюсь підприємницькою діяльністю, менеджмент в Retail, але душа моя лежить до зовсім іншого.

Моє хоббі – виготовлення фотозон, люблю дивувати людей. На цей проект мене переконала прийти Людмила Пенцак, хоча насправді я маю великі сумніви щодо себе. Не впевнена, але надіюсь, що у моєму житті усе зміниться. Лише одне я точно знаю: мені потрібні такі сильні і творчі люди як Юлія Яковлюк та Людмила Пенцак. Відчуваю. Хочу перебороти свій внутрішній страх, знайти сили та довести всім, що життя у 40 тільки починається!» 

Тож слідкуйте за перебігом подій реаліті-шоу. Як зазначають засновники проекту – найцікавіше попереду.

Нагадаємо, у Луцьку тривав перший сезон реаліті-шоу «Пігмаліон 3D». Протягом місяця з 10 учасницями реаліті-шоу працювали найкращі експерти Луцька та всієї України. Дівчата вивчали англійську мову, писали свій бізнес-план, навчалися верхової їзди, працювали з шеф-кухарем відомої ресторації та міняли гардероб за допомогою дизайнера.

Читати також: Завдяки «Пігмаліону 3D» у Луцьку стартував проект для батьків та дітей з ДЦП


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині подорожчає тепло та гаряча вода
Наступна новина Децентралізація на Волині: міжмуніципальне співробітництво допомагає вирішувати проблеми ОТГ 
Останні новини
Схожі новини