Проект «Пігмаліон 3D» надихнув мене на створення власних ідей, - учасниця Світлана Пучковська

Проект «Пігмаліон 3D» надихнув мене на створення власних ідей, - учасниця Світлана Пучковська

Враженнями від проекту «Пігмаліон 3D» ділиться ще одна його натхненна учасниця – Світлана Пучковська, яка розпочала власну справу із редагування старих фото та декорування квітів.

«Завдяки чудовим людям Людмилі Пенцак та Юлії Яковлюк я потрапила на проект «Пігмаліон 3D», за що їм дуже вдячна. Вони мене надихнули на створення власних ідей редагування старих фото та декорування квітів, які світяться вночі.

Розкішні букетики призначенні для прекрасної половини людства. Тому захотілося мені додати маленької «родзинки» у цей подарунок. Ось так і прийшла моя ідея. Також старі фотографії несуть певну історію, важливу подію в нашому житті. Тому хочеться, переглядаючи їх, згадувати ці чудові моменти. 

Особисто я люблю живі квіти, вирощую, доглядаю за ними.Тому хочеться насолоджуватися їх красою не тільки вдень, але і вночі. 

Читати також: «Лялечкою мені вдалося здивувати людину, у якої є все», - учасниця шоу «Пігмаліон 3D» Ольга Ночвіна

Свою ідеї я тільки починаю реалізовувати. Планую збільшити асортимент, щоб зробити наші важливі події більш яскравими. 

Хочете здивувати своїх половинок та зберегти чудові моменти на фото, звертайтеся за індивідуальними замовленнями», – каже Світлана. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Де у Луцьку вже є опалення
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 23 жовтня
Останні новини
Схожі новини