Де у Луцьку вже є опалення

Де у Луцьку вже є опалення
фото ілюстративне, джерело: ar.volyn.ua

У КП «Луцьктепло» прозвітували про стан надання послуги централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Нагадаємо, раніше ми писали про початок надання послуги ЦО для Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання. Наступного ж дня теплоносій було подано в Луцький будинок дитини.

Окрім того від понеділка, 22 жовтня, послуга ЦО надається також для Луцького клінічного пологового будинку. Цьому передував запуск котельні на вул. Гулака-Артемовського, 20 після реконструкції теплових мереж спарених котелень Гулака-Артемовського - Арцеулова. Це також означає відновлення послуги гарячого водопостачання для споживачів, підключених до згаданої котельні.

Читати також: Відсьогодні у Ратнівському районі стартує опалювальний сезон

Від завтра послугою ЦО буде забезпечений і Волинський обласний госпіталь ветеранів війни. Рішення про подачу теплоносія для цього об'єкту було прийнято після відповідного звернення керівника закладу. Заяв же про початок надання послуги з ЦО для інших об'єктів медичної, соціальної чи освітньої сфер на адресу ДКП «Луцьктепло» більше не надходило. 

Додатково зазначаємо, що об'єкти ДКП «Луцьктепло» повністю технологічно готові до опалювального сезону. Підприєство й надалі реагуватиме на заяви про забезпечення тепловою енергією дитячих, лікувальних, навчальних та дошкільних закладів, будинків-інтернатів для інвалідів та престарілих, а повномасштабний початок опальовального сезону 2018-2019 років розпочнеться з огляду на кліматичні умови.

Читати також: Коли у Володимирі-Волинському розпочнуть опалювальний сезон


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Портрети та дитячі емоції: У Володимирі відкрили виставку «Фіглі-Міглі». ФОТО
Наступна новина Проект «Пігмаліон 3D» надихнув мене на створення власних ідей, - учасниця Світлана Пучковська
Останні новини
Схожі новини