Профільна комісія Волиньради погодила кандидатуру нового керівника тубдиспансеру

Профільна комісія Волиньради погодила кандидатуру нового керівника тубдиспансеру

Постійна комісія Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров`я людини, материнства та дитинства на своєму засіданні 20 березня 2018 року погодила кандидатуру нового генерального директора обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання.

Про це інформує  «ВолиньUA».

Профільна комісія погодила на цю посаду кандидатуру Івана Нискогуза – переможця конкурсу на заміщення відповідної вакантної посади. Цим самим профільна комісія підтвердила попереднє рішення конкурсної комісії, винесене 23 лютого 2018 року.

Наразі кандидатура нового керівника обласного територіального медичного протитуберкульозного об’єднання вноситься на розгляд і затвердження чергової сесії обласної ради.

Нагадаємо, що медичній громадськості Іван Нискогуз відомий тим, що майже 14 років очолював Поворську протитуберкульозну лікарню на Ковельщині, перетворивши її у зразкову.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянка Інна Княжина потребує операції на серці
Наступна новина На Волині судитимуть чоловіка, який ледь не вбив співмешканку
Останні новини
Схожі новини