Профільна комісія рекомендувала призначити головних лікарів

Профільна комісія рекомендувала призначити головних лікарів

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань соціального захисту населення, охорони здоров’я, материнства та дитинства. Депутати розглянули кадрові питання.

Вони рекомендували сесії підтримати проекти рішень:

Про призначення Ляшенка С.В. на посаду генерального директора Волинського обласного дитячого територіального медичного об’єднання.

Про призначення Морочковського Р.С. на посаду головного лікаря Волинської обласної інфекційної лікарні.

Про призначення Малімона Ю.І. на посаду головного лікаря Лікувально-профілактичного закладу "Волинський обласний онкологічний диспансер".

З усіма претендентами рекомендовано укласти контракти на 5 років.

Нагадаємо, обласна рада оголошувала конкурс на заміщення вакансій головних лікарів. Оголошення було опубліковане в газеті "Волинь-нова" 4 листопада цього року. Заявки на участь  можна було подавати упродовж місяця.

Вчора відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників, підприємств, установ, організацій – об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Депутати рекомендували проекти рішень на сесію, які сьогодні підтримала профільна комісія.

 

Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пісня Jingle Bells українською набрала мільйон переглядів на YouTube
Наступна новина Ваш депутат - фракція УКРОП
Останні новини
Схожі новини