Просять допомогти волинському атовцю, який пережив клінічну смерть і 39 операцій. ФОТО

Просять допомогти волинському атовцю, який пережив клінічну смерть і 39 операцій. ФОТО
Віталій Клеха (фото: Фейсбук)

На Волині збирають гроші для атовця Віталія Клехи із села Гірка Полонка під Луцьком.

Чоловік пережив 39 операцій та клінічну смерть, розповіла волонтерка Наталія Попова у Фейсбуці.

За її словами, чоловік воював у 128 бригаді, йому 56 років, має двох дітей та шестеро онуків. У лютому 2017 він добровільно пішов воювати на Схід, а у серпні 2018 отримав поранення.

«Вірою і правдою захищав нас півтора року на Сході до тої страшної миті, в серпні 2018, коли вороги з ПТРК не розстріляли його машину - солдат віз воду побратимам на передову… Військові лікарі тоді зробили все можливе, але в те, що Віталій буде жити не вірили самі. Клінічна смерть. 39 складних операцій. Інфаркт. Боєць досі зі стомою і з осколками в тілі, а попереду ще низка запланованих військовими медиками операцій», – пояснила вона.

Чоловіка підтримує родина, втім, рідним не вистачає грошей на лікування. Загалом у місяць на лікування йому потрібно витрачати близько 20 тисяч гривень. 

«Поки Віталій вдома, щоденно треба срібло в спреї для обробки ран, срібні серветки, налбуфен, спеціальні стерильні велики пластирі (мін 23#15 см). Просимо допомогти цією необхідною медициною, або коштами на придбання. Три місяці треба протриматися. Не залишимо Віталія і його велику сім’ю сам на сам з проблемами», – просить волонтерка. 

Картка Приватбанку для допомоги:
Клеха Віталій Олександрович 5168 7427 1003 2578


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Унікальні кадри поліського села. ЗГАДАТИ ВСЕ
Наступна новина Волинська біатлоністка Юлія Батенкова-Бауман виборола «бронзу» на чемпіонаті світу
Останні новини
Схожі новини