«Процвітають тіньові схеми», - Володимир Бондар про зловживання земельників і дорожників

«Процвітають тіньові схеми», - Володимир Бондар про зловживання земельників і дорожників
Фото ілюстративне

Депутат Волинської обласної ради Володимир Бондар озвучив позицію фракції «За майбутнє», яка стурбована зловживаннями органів Держгеокадастру, Служби автомобільних доріг у Волинській області та департаменту інфраструктури ОДА.

Про це йшлося у середу, 20 жовтня, під час позачергової сесії Волинської обласної ради.

«Вчергове обласна рада висловлює занепокоєність щодо діяльності ГУ Держгеокадастру, Служби автомобільних доріг та департаменту інфраструктури Волинської облдержадміністрації, радників та осіб, що здійснюють так званий нагляд за їхньою діяльністю. З приходом у зазначені установи «наглядачів» в області почали відкрито лобіюватись інтереси суб’єктів господарювання, переважно зареєстрованих в інших регіонах. Місцеві організації та підприємства, що працюють у сфері будівництва, проектування, землеустрою, пережили тотальне цькування та перешкоджання участі у відкритих торгах.

В області почали процвітати тіньові схеми щодо визначення переможців торгів на будівництво доріг, інших об’єктів, передачі інвестиційно привабливих земель в потрібні руки. Неодноразові звернення стурбованих волинян до депутатів свідчать про численні зловживання посадових осіб», - сказав Володимир Бондар.

Він запропонував звернутися до Генерального прокурора, голів Служби безпеки України та Нацполіції з вимогою провести комплексну перевірку роботи цих установ на Волині та вжити заходів щодо порушення законодавства, притягнути винних до відповідальності.

«Ситуація кричуща. З районів телефонують, жаліються на утиски, деякі підприємці готові йти на телебачення. Я закликаю не боятися говорити про порушення прав», - додав голова обласної ради Григорій Недопад.

Інші депутати підтримали це звернення голосуванням.

Читайте також: Проблеми із землею у волинян – через корупцію в Держгеокадастрі, – голова Луцької райради


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що змінилося за добу в інфекційному шпиталі в Боголюбах
Наступна новина «Ситуація з кожним днем ускладнюється». Волинь наближається до «червоної» зони
Останні новини
Схожі новини