Провели обшуки. У 22-річного лучанина виявили 10 кілограмів наркотиків

Провели обшуки. У 22-річного лучанина виявили 10 кілограмів наркотиків

Учора, 21 квітня, у результаті проведених обшуків в дачному будинку та за місцем проживання 22-річного лучанина поліцейські вилучили 10 кг речовини рослинного походження, схожої на канабіс. Також йдеться про близько 700 г речовини, схожої на Альфа PVP, різноманітне лабораторне обладнання, понад 50 банок з невідомою речовиною, електронні ваги, зіп-пакети та три набої калібру 5,45 мм. 

Про це повідомляє Нацполіція Волині. 

Усе вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України. Його вартість за цінами чорного ринку становить близько 300 тис. грн.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині картоплею цього року засадять 80 тисяч гектарів землі
Наступна новина Жителі Підгайцівської громади відправили продукти мешканцям Харкова
Останні новини
Схожі новини