Жителі Підгайцівської громади відправили продукти мешканцям Харкова

Жителі Підгайцівської громади відправили продукти мешканцям Харкова

Сьогодні, 22 квітня, мешканці сіл Лище, Воротнів та Підгайці відправили допомогу для мешканців Харкова. Вони власноруч зібрали картоплю та консервацію. 

Також до збору вантажу долучилась церква ХВЄ «Світло Життя» села Підгайці, які передали близько З00 банок власноруч виготовленої рисової та перлової каші з овочами та м’ясом, картоплю, – інформує Підгайцівська територіальна громада. 

«Щиро дякуємо Володимиру Івановичу та всім прихожанам за підтримку. Окрема подяка жителям сіл Лище, Воротнів, Підгайці. Завдяки волонтерам з Європи для дітей Харкова вдалось передати медикаменти, суміші, дитяче харчування, засоби гігієни, пляшечки для годування, пустушки. Дякуємо господиням громади, які передали пасочки та крашанки, дітям громади за патріотичні підтримуючі листи.

Завдяки волонтерці з Харкова Анастасії, ми маємо змогу передати допомогу до рук тих людей, які цього гостро потребують.Робимо спільну справу та наближаємо Перемогу. Разом ми сила!», – йдеться у дописі.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Провели обшуки. У 22-річного лучанина виявили 10 кілограмів наркотиків
Наступна новина У Володимирі демонтували радянський танк-пам'ятник
Останні новини
Схожі новини