ПЦУ приймає онлайн-записки за здоров'я та упокій. Зачитуватимуть їх у Пасхальну ніч

ПЦУ приймає онлайн-записки за здоров'я та упокій. Зачитуватимуть їх у Пасхальну ніч

Православна церква України впродовж 18 квітня прийматиме онлайн-записки для молитви за здоров'я або за упокій. Онлайн-форму можна заповнити тут.

Відповідною інформацією поділилася ПЦУ, передає УНН.

"Дорогі брати і сестри, у зв'язку з карантином Православна церква України з турботою про вірян організовує подачу записок за здоров’я та за упокій в онлайн-режимі. Нижче ви можете заповнити записку іменами близьких, молитву за яких буде обов’язково звершено у храмі Православної церкви України цієї неділі. Записки прийматимуться впродовж суботи 18-го квітня", - йдеться у повідомленні ПЦУ, до якого додана онлайн-форма для заповнення.

Людей просять написати у родовому відмінку імена ближніх, за яких вони хочуть, щоб була звершена молитва за здоров'я, спасіння й благоденство. Або ж відповідну онлайн-форму заповнити щодо спочилих ближніх, за яких потрібно, щоб була звершена молитва за упокій їхніх душ.

"Онлайн-записки сьогодні зачитуватимуться у Пасхальну ніч – під час особливого урочистого богослужіння, коли ми, кожен у своїй домівці, єдиними вустами промовимо: “Христос Воскрес! Воістину Воскрес”, - відзначили у ПЦУ.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Єрусалимі зійшов благодатний вогонь
Наступна новина «Штучна вентиляція легень при COVID-19 – це стрільба з гармати по горобцях» – лікар Комаровський
Останні новини
Схожі новини